Ce este LifeCo?

The LifeCo este cel mai mare si mai important centru de sănătate, prevenire și suport pentru stările de boală din Turcia și unul dintre puținele din lume de acest fel, venind în întâmpinarea nevoilor în creștere ale celor ce încearcă să prevină și să țină pasul cu maladiile provocate de stilul de viață modern la care cu toții suntem expuși.

Pachetele LifeCo  includ terapii anti-imbatranire și de well-being, tratamente de prevenție pentru cancer și boli cronice, tratamente de înfrumusețare, tratamente pentru slabire sanatoasa, dar și terapii pentru spirit, toate realizate intr-un cadru natural deosebit!

Serviciile complexului LifeCo sunt recunoscute in intreaga lume, inclusiv in Romania, unde tot mai multe persoane aleg sa mearga in Turcia pentru a beneficia de aceste servicii.

 

 

Care sunt beneficiile participarii la un program LifeCo?

 • Dobandirea unui nivel ridicat de energie
 • Imbunatatirea sistemului imunitar
 • Eliminarea toxinelor din corp
 • Relaxare
 • Imbunatatiri ale aspectului pielii si ale starii de sanatate a acesteia
 • Pierdere in greutate
 • Cresterea flexibilitatii
 • Imbunatatirea digestiei

 

Cand e bine sa te gandesti sa apelezi la LifeCo?

 • Cand cresti in greutate si vrei sa slabesti
 • Cand constati ca energia ta este din ce in ce mai scazuta
 • Cand vrei sa elimini toxinele din corp
 • Cand ai probleme cu digestia
 • Cand treci prin stari depresive
 • Cand suferi de o boala cronica

 

Despre LifeCo Antalya

national geografic

The LifeCo Antalya este deschis în hotelul de 5 stele, Akra Barut, acesta fiind situat in zona Lara, la 15 km de aeroportul Antalya, pe malul marii. Practic, LifeCo Antalya operează în calitate de partener al hotelului Akra. Hotelul ofera clienților agentiei Campion Tour cea mai bună experiență hotelieră în colaborare cu personalul Akra și se asigură că cineva se ocupa in permanenta de fiecare client. Opțiunile de lux oferite la Hotelul Akra permit oaspeților LifeCo să aibă mai multe opțiuni de petrecere a timpului in vacanta. Datorită naturii prietenoase din zona dar si datorita facilităților hotelului Akra, sunteți mai mult decât bineveniți să vă alăturați programelor LifeCo impreuna cu familia (inclusiv copii) și prietenii.

 

De ce ar trebui sa alegi LifeCo Antalya?

Pentru ca petrecandu-ti vacanta aici, beneficiezi de toate serviciile clasice pe care le putem regasi in mod normal intr-un hotel de 5 stele. Mai mult decat atat, iti poti lua partenerul/partenera cu tine, fara ca acesta/aceasta sa fie nevoit/a sa participe la programele detox sau de ingrijire a sanatatii. Prin urmare, iti poti vedea linistit de programul tau zilnic de well-being, detox, tratament, iar in paralel, partenerul de viata, sa se bucure de o vacanta linistita in Antalya!

Care sunt specializarile LifeCo Antalya?

Programe Detox, Programe de pierdere in greutate, Programe de management a bolilor cronice. Majoritatea bolilor cronice sunt cauzate de stilul de viață nesanatos cu care ne confruntam. Cu un set propriu de cunostinte si tehnici, LifeCo vă ajută să vă controlați sănătatea prin tehnicile și metodologia de vindecare naturală concentrata pe boala de care suferiti. Cu aplicarea de terapii personalizate pregătite pentru planul dvs. de nutriție, veți fi pe mâinile cele mai sigure, pentru a lupta impotriva bolii de care suferiti. Bunăstarea dumneavoastră va fi urmărită atâta timp cât este necesar prin apelurile Skype și consultătiile efectuate de echipa medicala de la LifeCo.

 

Pe scurt, LifeCo Antalya ofera:

Programe detoxifiere (Master Detox Plan, Green Detox Program, Green Salad Detox Program)

Programe de alimentatie sanatoasa (Program de nutriție sănătoasă anti-imbatranire, Program de nutriție sănătoasă scazut in calorii, Programul de nutriție sănătoasă în cadrul programului ketogenic)

Programe de recuperare pentru diabetici (Educația și dobândirea obiceiurilor sănătoase sunt esențiale; Programul LifeCo pentru controlul diabetului zaharat a fost conceput pentru a ajuta la prevenirea diabetului zaharat, precum si pentru a restabili sanatatea si echilibrul celor care deja sufera de afectiune si pentru a le permite sa inceapa o viata productiva si sanatoasa)

Programe de scadere in greutate (Oamenii cresc in greutate atunci cand consuma mai multe calorii decat ard. Stilul de viață de astăzi a oferit omenirii mai multe calorii decât ar putea să ardă și, ca urmare, oamenii din întreaga lume au început să sufere de probleme de greutate. La The LifeCo vă invităm să vă alăturați programului de scădere în greutate, unde veți obține abilitățile și cunoștințele pentru a vă echilibra greutatea, cu rezultate garantate).

Programe de relaxare si ingrijire a tenului

 

 

Ce includ pachetele Campion Tour?

Bilete de avion cu decolare din Romania (Suceava, Iasi, Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Sibiu) catre Turcia (Bodrum si/sau Antalya) si retur, cu toate taxele de aeroport incluse

Bagaj de mana de pana la 10 kg/persoana

Bagaj de cala de pana la 20 kg/persoana

Transfer privat aeroport – hotel/clinica – aeroport

Cazare cu program LifeCo inclus (ce contine serviciile de alimetatie, sport, proceduri, tratamente dupa caz) pentru numarul de nopti dorit (si convenit impreunul cu medicul reprezentant)

Asistenta turistica la sol

Asistenta turistica de urgenta – linie telefonica directa CAMPION TOUR, disponibila 24/25 si suport online

Suport in comunicarea cu medicii specialisti ai LifeCo in vederea alegerii celui mai bun program detox (comunicarea se face inainte de a merge in Antalya, prin e-mail si Skype).

ATENTIE: PENTRU ACESTE PACHETE COMPLETE NU AVEM PRETURI PREDEFINITE. TOATE OFERTELE SE PERSONALIZEAZA IN FUNCTIE DE DORINTELE SI NECESITATILE CLIENTILOR. PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA, NU EZITATI SA NE CONTACTATI LA info@campiontour.ro