Ce inseamna Fertilizarea in Vitro (FIV)?

Fertilizarea in vitro este foarte utila atunci cand alte metode de combatere a problemelor de fertilitate nu au efect. Caracteristica principală Fertilizarii in Vitro (FIV) este, că se recoltează ovucitele de la parteneră, și materialul seminal de la soț, se fertilizează în laborator, iar embrionii astfel creați sunt depuşi înapoi în uterul femeiii.

Prima sarcină obținută prin fertilizarea in vitro, după ce în prealabil s-a făcut recoltarea de ovucite, iar apoi transferul embrional, s-a realizat în Anglia în anul 1978. Acest succes a dechis drumul unei terapii revoluționare, care a dus la dezvoltarea unei noi tehnologii și anume la reproducerea asistată.

Inițial această procedură a fost aplicată femeilor care au fost diagnosticate cu ocluzia trompelor uterine sau chiar fără existența trompelor uterine. Treptat această metodă s-a aplicat și  în alte cauze de infertilitate, cum ar fi oligospermia, endometrioza, infertilitatea inexplicabila,  dar și în cazul în care toate celelalte metode de tratament de infertilitate a  unui cuplu nu au reușit.

Fertilizarea in vitro este alcătuită din mai multe etape. Înainte de a se folosi această procedură, cuplul va fi supus unor analize medicale și de sânge cu scopul de a afla cât mai multe date legate de succesul aplicării acestei metode.

De ce clinica Genesis din Atena?

185-TELIKO-bClinica Genesis din Atena este o clinică privată de chirurgie, care funcționează din 2004 și care a reușit să se impună extrem de rapid în domeniul operaţiilor de fertilizare in vitro, dobândind rezultate excepţionale pe parcursul timpului.

Clinica Genesis Atena este dotată cu aparatură de ultimă generație şi  cu un personal alcătuit din oameni de știință valoroși din Grecia şi nu numai. Tot personalul Genesis Atena este recunoscut la nivel internaţional. De altfel, Clinica Genesis din Atena este una dintre cele mai cunoscute clinici de fertilizare in vitro DIN LUME.

 

Celebrul doctor Konstantinos Pantos – „Tată” a peste 40.000 de copii din toată lumea

proedrosPantos

Dr. Konstantinos Pantos, directorul clinicii din Grecia, are 40.000 de copii in toata lumea (adica a contribuit cu priceperea sa la peste 40.000 de operatii incheiate cu success 100%). Rezultatele sale au facut ca tot mai multi romani sa ia drumul Greciei in cautarea unei proceduri de fertilizare reusite, in urma careia sa obtina o sarcina. Evident, acest lucru s-a intamplat si la nivelul multor altor tari din Europa si nu numai. Doctor Konstantinos Pantos este recunoscut in intreaga lume pentru expertiza sa din domeniu.

Doctor in Ginecologie al Universității din Atena, medic primar al Departamentului de Reproducere Umană si coordonator al Centrului de Fertilizare in vitro din Spitalul Royal Womens, Universitatea Melbourne.

Cu aproape treizeci de ani de experienta in obstetrica si ginecologie si douazeci si cinci ani ca specialist in tratamentul infertilitatii, Konstantinos Pantos are o experienta vasta in toate aspectele legate de tratamentul si tehnologia de reproducere asistata.

A tratat cupluri infertile din intreaga lume, precum Europa, Australia si SUA. Numai in Australia, in ultimii cinci ani, s-au nascut mai mult 500 de copii care provin de la cupluri care au fost supuse fertilizării in vitro la clinica.

Se bucura de recunoasterea internationala pentru calitatea inalta a serviciilor medicale pe care le ofera, pentru eficacitatea metodelor si pentru activitatea sa de pionierat in tratamentul infertilitatii, in implementarea cu succes a tehnologiilor noi si inovatoare in domeniul îngrijirii pacientilor.

 

Mărturii VIDEO

 

Cu ce vă poate ajuta agenţia de turism CAMPION TOUR?

Bilete de avion din toată ţara către ATENA (zboruri direct şi cu escală)

Transfer aeroport – hotel/Clinică – aeroport

Asigurări medicale de călătorie

Rezervări hoteluri în proximitatea clinicii Genesis

Asistenţă turistică locală