CAMPION TOURCAMPION TOUR
Ai uitat parola?

Distinctii/Premii

Sectiune in curs de actualizare

Campion Tour – Agentie de turism Suceava a fost nominalizata pentru premiul sectiunii „START-UP DESTEPT”, din cadrul Galei Fondurilor Structurale, organizata pe 18 decembrie, in Bucuresti, de catre Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, eveniment la care a participat si comisarul european Corina Creţu.

Campion Tour a primit in cadrul Galei tour-operatorului turc NEED TOUR, desfasurata la Poiana Brasov, in perioada 15-17 decembrie 2017, titlul „Best Seller” pentru implicarea in promovarea si vanzarea de pachete turistice de vacanta in destinatia Antalya.

 Ioana CIMPANU, managera agentiei Campion Tour a fost nominalizata la marele premiu, sectiunea „Tanara Generatie”, in cadrul Galei „Femei de succes! Performanta la superlativ”, editia V-a, 2016. A fost semnul ca si tinerii se pot implica activ in mediul antreprenorial local si pot face lucruri frumoase! Manifestarea „Femei de succes! Performanţă la superlativ!” a fost organizată de Asociaţia „Şanse Egale Valoare Autoritate” (SEVA), Clinica Novaoptic, Monitorul de Suceava, Shopping City Suceava, Intermedia TV, în parteneriat cu SC Lust Expert SRL, Liliana Vântur – director independent Oriflame, Moldsilva, Depozitul de flori Queen, Camera de Comerţ şi Industrie.