CAMPION TOURCAMPION TOUR
Ai uitat parola?

De ce sa apelezi la noi

10 MOTIVE SĂ APELEZI LA CAMPION TOUR

Astăzi nu mai este de ajuns să verifici recenziile/review-urile unui hotel pe TripAdvisor sau alte site-uri asemănătoare. Condițiile hoteliere pot varia de la o lună la alta sau chiar de la o săptămână la alta. Întrucât ne preocupă siguranța și satisfacția turiștilor, alegem să verificăm personal sau prin intermediul partenerilor noștri, toate hotelurile în care ne trimitem clienții.

Găsim împreună o soluție pentru orice buget de vacanță! În toată ecuația de economisire a banilor, raportul calitate – preț este de multe ori cel mai important. A economisi bani include și măsura în care banii investiți au fost direct proporționali cu serviciile primite și calitatea acestora. Scopul nostru este ca tu, ca turist, să te simți cel mai bine, raportat la bugetul pe care îl ai la dispoziție. Mai mult decât atât, alegem să transmitem oferte cu preţul final, fără alte taxe ascunse

Ești în vacanță și întâmpini dificultăți, indiferent de natura lor? Nu ezita să ne contactezi! Suntem la dispoziția ta 24/7, pentru a ne asigura că totul decurge conform planului de călătorie.

Pentru că știm cât este de important să ai alături un specialist atunci când vrei să alegi cea mai potrivită destinație pentru a-ți petrece concediul. Dorim să te asigurăm de tot suportul nostru gratuit și necondiționat în alegerea: celei mai atractive destinații turistice, celui mai potrivit hotel, celui mai rentabil zbor sau a celui mai rapid transfer.

Este important să dai 100%  în ceea ce faci, indiferent ce faci. După acest motto se ghidează întreaga noastră activitate. Pentru că suntem convinși că și tu dai 100% în găsirea vacanței ideale, dorim să îți fim alături și, de aceea, alegem să lucrăm cu dragoste și pasiune pentru reușita vacanței tale.

Cu siguranță una dintre cele mai importante ,,resurse” ale secolului nostru, timpul, este extrem de important pentru toată lumea. Rolul nostru este să te ajutăm să economisești acele ore petrecute în căutarea hotelului ideal, a obiectivelor turistice care pot fi vizitate pe perioada călătoriei, a biletelor de zbor ș.a.m.d.

Ne place să fim mereu punctuali, atât în relație cu clienții, cât și în relația cu partenerii din țară și străinătate. Este un semn de respect față de cei cu care avem plăcerea să lucrăm. De aceea efectuăm plățile la termen și dăm totul pentru a rezolva orice problemă intervenită cât se poate de repede.

Ai parte de promoții zilnice, săptămânale, lunare sau chiar permanente la cele mai multe dintre pachetele de vacanță pe care le promovăm. Prin abonarea la newsletter sau prin accesarea paginii web sau a celei de Facebook, poți fi mereu la curent cu cele mai noi oferte speciale.

Vrei să pleci în vacanță însă nu ai suficienți bani pentru a face asta? Nicio problemă. Poți achiziționa vacanța mult visată cu plata flexibilă, în tranșe, fără dobândă. Plata o poti face cum îți este mai ușor: cash la sediul agenției noastre, ordin de plată sau transfer bancar la ghișeul băncii sau online, prin Internet Banking.

Pentru că ne place ca totul să meargă ca pe roate, am pus la punct un sistem clar de proceduri care să ajute colaborarea noastră. Pentru a fi siguri de reușită, dorim să nu ne abatem de la ele.

4 GARANTII OFERITE DE CAMPION TOUR

Trimite-ne o solicitare de ofertă chiar acum! Dacă în termen de 12h nu primești un răspuns la solicitarea ta, obții garantat un voucher de discount în valoare de 30 euro, pe care il poti folosi la rezervarea oricărei vacanțe în străinătate.

Iţi garantăm o vacanţă în siguranţă printr-o ASIGURARE MEDICALĂ de călătorie care te va ajuta să-ţi recuperezi eventualele cheltuieli cu serviciile medicale de la destinaţie. Iţi oferim această asigurare GRATUIT, la achiziţia propriei vacanţe, de tip sejur, în străinătate. Atenţie: oferta nu este cumulabilă cu alte oferte şi reduceri speciale! Detalii în agenţie!

În orice destinaţie ai fi şi orice problemă ai întâmpina, suntem alături de tine. Beneficiezi din partea noastră de SUPORT telefonic si/sau prin internet 24h/24h. Astfel ne asigurăm şi noi că vacanţa ta va decurge conform planului. Dacă ne suni din vacanţă pentru o situaţie de urgenţă, de pe telefonul declarat la rezervare şi nu îţi răspundem şi/sau nu te sunăm înapoi în maxim 30 minute, primeşti automat din partea noastră un voucher cadou de 50 EURO.

Deţinem poliţa de asigurare împotriva insolvabilităţii pentru ca tu, în calitate de turist, să fii mereu protejat. Mai mult decât atât, oferim GARANTIA 100% MONEY BACK: Cu ajutorul poliţelor noastre de asigurare STORNO ai garanţia că îţi vei recupera 100% banii plătiţi pe rezervare în condiţiile în care nu mai poţi pleca în vacanţă din motive obiective!