Agenția de turism CAMPION TOUR din Suceava sărbătorește 2 ani de activitate 

Înființată în vara anului 2015, dar cu activitate deschisă publicului larg din luna decembrie a aceluiași an, agenția de turism CAMPION TOUR din Suceava împlinește în aceste zile 2 ani de activitate pe piaţa locală. Reprezentanții agenției declară că a fost un an plin de provocări, însă cu rezultate peste așteptări: „Considerăm că şi acest an a fostul unul presărat atât cu momente dificile, dar şi cu momente îmbucurătoare. Dacă pe de o parte, au existat în acest an şi evenimente nefericite ce au afectat, într-o oarecare măsură, industria şi imaginea generală a agenţiilor de turism, pe de altă parte, ne-am bucurat nespus să vedem totuşi interesul crescând al turiştilor suceveni pentru petrecerea vacantelor în ţară, dar şi în străinătate. Suceava a fost o surpriză plăcută, din toate punctele de vedere, întrucât am reuşit împreună cu colegii de breaslă să susţinem 3 zboruri saptamanle în regim charter de vacanţa: două zboruri săptămânale cu un grad de ocupare aproape de 100%, în însorita Antalye şi un zbor săptămânal către insula celebrelor broscuţe Caretta Caretta – Zakynthos. Dacă în 2016 am avut doar un singur zbor săptămânal către Antalya, iată că în acest an, sucevenii au avut şansa să beneficieze de trei zboruri de vacanţă. Ne bucurăm, totodată, că am reușit să oferim experiențe de neuitat clienților noștri și să-i facem să revină și să solicite din nou serviciile noastre. Am răspuns cu promptitudine și seriozitate tuturor solicitărilor turiștilor și, ajutați și de experiența dobândită de-a lungul timpului în domeniu, am reușit să câștigăm încrederea turiștilor și să le demonstrăm imediat că suntem alegerea potrivită atunci când vine vorba de organizarea vacanței/concediului în țară sau străinătate. Cred că se impune să mulțumim tuturor celor care au manifestat interes și încredere față de serviciile noastre și, nu în ultimul rând, partenerilor noștri din țară și de peste hotare care ne-au susținut în permanență”, declară Mihai COSTEA, co-fondator al agenţiei.

Agenția CAMPION TOUR din Suceava a ales să sărbătorească al doilea an de activitate puţin diferit. A renunţat la tort şi şampanie şi a ales, ca în loc să primească cadouri cu ocazia aniversării, să împartă daruri. Campion Tour a decis ca o parte din veniturile agenţiei din luna decembrie să îî utilizeze pentru a aduce zâmbetul pe buze unor copii aflaţi într-o situaţie mai delicată, ce aparţin de Centrul de Plasament Speranţa din Suceava. Cu alte cuvinte, agenţia Campion Tour a dus câte un cadou fiecărui copil din cei 35 cât găzduieşte în prezent Centrul de Plasament.

aniversare 2 ani 1

 

aniversare 2 ani 2

Ca planuri de viitor, reprezentantul CAMPION TOUR nu ezita să aducă în discuţie noi surprize pregătite pentru suceveni: „Ne vom concentra în continuare să oferim tuturor celor care apelează la noi servicii de consultanță la standarde înalte și o grijă față de client exemplară. Satisfacția turiștilor reprezintă mai mult decât orice pentru noi. Pentru anul următor, vom pune, în continuare, la dispoziție oferte de vacanță imbatabile către destinații consacrate precum Grecia, Turcia, Spania, Croaţia, Bulgaria, Muntenegru s.a. Pentru suceveni, o destinație la fel de atractivă va rămâne, în continuare, Antalya. Prin urmare, zborul charter direct Suceava – Antalya va continua și în sezonul de vară 2018, începând din luna iunie, până, cel mai probabil, la mijlocul lunii septembrie. Mai mult decât atât, lucram intens pentru ca şi anul 2018 să rezerve sucevenilor pasionaţi de călătorii, măcar o nouă surpriză de proporţii, care să întregească paleta de opţiuni de vacanţă. Deocamdată, preferam să nu divulgăm mai multe informaţiitransmite, vizibil entuziasmat, Mihai COSTEA.