CAMPION TOURCAMPION TOUR
Ai uitat parola?

Bilete de avion

sigle-avion

AGENTIA DE TURISM CAMPION TOUR emite si pune la dispozitie bilete de avion low cost (Blue Air, Wizz Air, Easy Jet, Ryan Air etc.), cat si de linie (Tarom, Air France, Lufhtansa, KLM, British Airways, Qatar Airways etc), catre orice destinatie din lume.

ATENTIE: Tarifele biletelor de avion pot sa difere chiar si de la o ora la alta, iar acesta diferenta de pret este datorata reguliilor si restrictiilor impuse de companiile aeriene, in functie de disponibilitatea locurilor ramase libere.

In aceste conditii, va prezentam cateva reguli de baza pentru a profita de cele mai mici tarife la biletele de avion:

1. Rezerva biletul din timp – Pretul biletelor de avion cumparate in avans poate fi mai mic daca cumparati din timp si are tendinta sa creasca pe masura ce va apropiati de data calatoriei (adica pe masura ce numarul locurilor ramase disponibile este din ce in ce mai mic). Trebuie sa stiti ca in general companiile aeriene ridica pretul atunci cand exista un grad mare de ocupare a avionului si il scad in situatia in care cursa pe care opereaza nu are locuri ocupate. Prin urmare, exista si cazuri in care anumite bilete cumparate cu foarte putin timp inainte de plecare sunt mai ieftine decat cele cumparate din timp, dar aceste cazuri sunt extrem de rare si apar, de regula, in cazul rutelor aeriene neperformante (cu cerere relativ scazuta).

2. Bilete tur-retur – Cumparati-va bilete de avion dus-intors pentru calatoria dumneavoastra. De cele mai multe ori biletele cumparate pentru un drum dus-intors sunt mai ieftine decat biletele one-way (doar tur sau doar retur).

3. Pastreaza biletele in option – Daca va rezervati biletele printr-o agentie de turism, trebuie sa stiti ca agentul dvs. are posibilitatea de a va retine biletele „IN OPTION”, de la cateva ore pana la 24-48 ore, timp in care dvs. va puteti decide daca pastrati acele bilete de avion sau nu. Retinerea biletelor se face fara nicio obligatie din partea dvs., la majoritatea companiilor aeriene. Pastrand biletele de avion in option, va asigurati ca daca apare o crestere de pret, la scurt timp dupa verificarea tarifelor, aceasta nu va va afecta in niciun fel.

 

DE RETINUT:

Biletele de avion sunt supuse unor reguli impuse de fiecare companie aeriana. Aceste reguli pot fi consultate pe site-ul companiei aeriene sau puteti lua legatura cu agentul dvs. de turism. De regula, cele mai importante reguli tin de: valabilitatea biletelor de avion, posibilitatea schimbarii datelor de calatorie (nume sau date de plecare/intoarcere) si costul aferent acestor modificari, anularea biletelor de avion, bagajele permise (cantitatea maxima admisa, tariful pe kg de bagaj suplimentar), termenul de efectuare a check-in-ului in avans etc.

Biletul de avion este un contract direct intre pasager si compania aeriana, iar raspunderea pentru modul de desfasurare a zborului revine, in exclusivitate, companiei aeriene. Agentia de turism nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor (inclusiv a zilelor de operare), anularea zborurilor din motive obiective sau refuzul de imbarcare a turistilor (aspect ce revine in stricta responsabilitate a pasagerilor, companiei aeriene si autoritatilor de control).

Pentru a beneficia de ofertele cele mai bune la biletele de avion, va rugam contactati unul dintre agentii CAMPION TOUR. Acesta va face totul pentru ca dvs. sa beneficiati de varianta de zbor care sa corespunda cel mai bine cerintelor dvs.

Pentru a intra in contact cu unul dintre agentii nostri, va rugam completati formularul de mai jos:

Numele si prenumele

Adresa de email

Telefon

Oras de plecare

Oras de destinatie

Data de plecare:

Data de intoarcere:

Numar adulti:

Numar copii (2-11,99 ani):

Numar infanti (0-1,99 ani):