CAMPION TOURCAMPION TOUR
Ai uitat parola?

Hotel Laguna Mare

Camere

Hotel
4 stele
Bulgaria
Albena
14:00
12:00
5 nights

Descriere hotel

Hotel „Laguna Mare”, remarcabil prin arhitectura sa în nenumărate trepte, oferă oaspeţilor o vacanţă de vară unică. Porţiunile întinse de parc care îl îmbrăţişează din toate direcţiile creează o atmosferă de calm, care alungă stresul şi ne face să uităm de ritmul cotidian accelerat din marile oraşe. Hotelul se află la numai 100 de metri de plajă şi de aleea comercială centrală. La 150 de metri de hotel se află şi centrul medical „Medica”, în hotel „Dobrudja”. În 2002, Laguna Mare a fost distins cu prestigiosul premiu „Primo-Award”, acordat de Neckermann.

Camere hotel

Camerele au aer condiţionat şi sunt amenajate confortabil. Camerele dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, minibar şi balcon.

Facilitati hotel

Sport si activitati: Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri si o umbrela pentru fiecare cameră la plajă, : tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 6 zile din săptămână; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipă de animatori profesionişti. Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, fitness, biliard, închirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling, petanque. Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie. Parcare: gratuita (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune).

Descriere masa

Mic Dejun/All inclusive

Politica Hotel Laguna Mare

14:00
12:00
Primul copil pana la 12 ani - GRATUIT. Al doilea copil in camera - Se plateste 30% din tariful de adult.
Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.

Facilitati Hotel Laguna Mare

Recenziile utilizatorilor (0 recenzii)

laguna-mare-campion_tour2

Hotel Laguna Mare Albena, Bulgaria

Nota generala pentru aceasta locatie

Numarul rezervarii

Codul PIN

Titlul recenziei

Recenzia dvs.

Ce tip de calatorie a fost aceasta?

  • De afaceri
  • De cuplu
  • De familie
  • Cu prietenii
  • Solo